Mennyibe kerül 1 millió forintot elutalni Otp-n belül?
Úristen, hogy mekkora tapló itt mindenki, mivé lett ez a világ!!!
Az emberi kommunikáció már smafu?! Alázni kell azt, aki még próbálkozik ezzel az "elavult" módszerrel??? Pötyögjetek csak a gépeiteken, simogassátok a telefonjaitokat mindig és minden helyzetben, és sorvadjon el teljesen az agyatok, már nem sok kell hozzá.
Kedves kérdező!
Sajnos a kérdésedre a választ nem tudom, nem is terveztem hozzászólni, de a válaszok láttán kénytelen voltam. Az olvasottak ellenére is arra bíztatnálak, hogy ezekután is bátran merj kérdezni, és nyugodt szívvel tedd helyre azokat, akik ezért Téged porig mernek alázni!
Szerintem se félj kérdezni, csak tanuld meg, hogy mit hol és hogyan érdemes kérdezni.
A banki ügyeidről azért érdemesebb a bankodat kérdezni, mert egyrészt ügyfelükként nekik fizetsz az ügyfélszolgálat fenntartásáért, szakmai képzéséért és ők látnak bele a számla adataidba, amiből meg tudják állapítani, milyen csomagban vagy és milyen díjak tartoznak hozzá.
Ha te tudod ezeket az adatokat, akkor vagy kénytelen vagy másoknak (minimum a Google-nek) megadni, hogy választ kaphass, vagy különben nem lehet érdemi választ adni a kérdésedre.
Nem csak eredményesebb, de sokkal gyorsabb is egy olyan helyen és módon kérdezni, ahol azonnal és biztosan helytálló választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!