Érdemes már lakáshitelt felvenni vagy inkább várjon az ember?
Figyelt kérdés
Jelenleg 7-12 milliós hitelre lenne szükségem a meglévő 8 millió forint megtakarítás mellé, hogy saját magamnak tudjak venni egy elég nagy lakást elfogadható állapotban.
5-10 év (8,5-16,5 millió) alatt tudnám visszatörletszeni kb. 130 ezres (mostani lakbér+rezsim) részletfizetéssel kb. 7% THM-mel.
Ezek a <10 évig fix. kamatozású hitelek most jók lehetnek vagy belátható időn belül sokkal kedvezőbb lesz a helyzet?
Bár ha jól sejtem akkor ezek a CSOK plus meg egyebek most felviszik valamennyivel a négyzetméter árakat, szóval ha hitelezés szempontjából jobb is lesz a helyzet, a lakásárak mennek fel. Jól gondolom?
márc. 7. 22:47
11/12 anonim válasza:
Engem tényleg az érdekelne, hogy melyik városban lehet ennyiért lakást venni? Nekem megfelel a 25 nm is :))
12/12 anonim válasza:
A "saját magamnak elég nagy" lakást talán szerencsésebb lett volna "nekem megfelelő méretű" lakásnak fogalmazni. Semmi baj nincs a kisebb lakásokkal, de így könnyen félreérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!