Akik állampapírba fektetnek, tisztában vannak vele, mennyire egy értelmetlen befektetést csinálnak, ami ráadásul kimondottan rizikós éd alig hoz hozamot?
Hat nem tudom, en nyaron tettem bele, azota hozott kb 15%ot, most egy ev alatt fog még huszat.
Ez boven inflacio feletti a kerdeses idoszakra.
Aztan majd kiveszem.
@10:27
Azt hiszed, itt mindenki hülye?
Mire gondolsz?
#22 egyébként a csicskacoinok épp hatalmasat mentek. Kb 3x egy év alatt a főbb coinokon. Mondom ezt úgy hogy nekem is állampapírban voltak inkább tízmilliók, mert azt gondoltam 2024 elején beszakad a tech piac.
#24 "Azt hiszed, itt mindenki hülye?"
11:48
(Kíváncsivá tettél… Szerinted mi a különbség? A párezermilliárd-1 összegbeli különbségen kívül)
Nem írtál alternatívát mert nem tudsz és nincs befektetésed.
"Akik állampapírba fektetnek, tisztában vannak vele, mennyire egy értelmetlen befektetést csinálnak, ami ráadásul kimondottan rizikós éd alig hoz hozamot?"
Örömmel várom/várjuk a kevésbé rizikós, sokszoros hozamot biztosító befektetési tanácsaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!