Már túl késő beszállni a bitcoin-ba ha tartós nyereséget szeretnék elkönyvelni 10-20 éves időtávban?
Figyelt kérdés
Anno vettem 300-ért bitcoin-t mikor még 6 egész valahány millió huf volt az értéke, de én hülye megijedtem és inkább kifizettettem.
Most látom mennyire brutál értéke lett és szeretnék még felülni a bitcoin bandwagon-ra de már félek, hogy túl késő.
Nekem a lényeg, hogy legyen akármilyen stabil hozam a következő 10-20 évre.
Ha tavalyelőtt még rakok a 300k-hoz 700k-t akkor most annyi pénzem lenne, hogy simán vehetnék a nyereségből egy komoly használt autót.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy így elcsesztem!
márc. 5. 20:11
11/15 anonim válasza:
Nem tudom milyen 5 éves emelkedésről beszélsz. Ahogy látom most érte el a Bitcoin a két évvel ezelőtti szintet. Persze év közben voltak kiugrások. De te befektetni akarsz nem kereskedni, ha jól értem.
12/15 anonim válasza:
Ugyanúgy nem lehetett tudni akkor ahogyan most se. Ugyanúgy kockázat volt beszállni régen is ahogyan most is az. Ha mos beszállsz utólag fog kiderülni hogy jól tetted el.
13/15 anonim válasza:
Nem csesztél el semmit. De ez egy hullámvasút. Ne tervezz 10-20 évre. Minden bizonytalan, mi lesz 20 múlva.
Én viszont a helyedben most per pillanat nem a bitkóba szállnák be, hanem vmi más kriptóba. Nézz szét, mit ajánlgatnak.
14/15 anonim válasza:
Én inkább profitot realizálok már. Szerintem hosszú távra nem akkor kell venni, mikor mindenki pluszban van aki valaha vett és nem adta el. Előbb-utóbb a legtöbben profitot akarnak majd realizálni. Én várnék a korrekcióra.
15/15 anonim válasza:
Nekem is már duplázódott a bitkó. Másoknak meg már 4-5-szörözödött. Én azt tervezem, hogy még mielőtt eléri a 100 e USD-t, azelőtt nagy részét eladom. Szerintem sokan gondolkodnak így vagy hasonlóan, főleg amikor már 6-7 vagy még többszörös hasznuk van rajta. Szóval én már nem vennék BTC-t, de a kriptóban minden bizonytalan. Senki nem lát előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!