Miért ütközik meg a bankkártyám az automatánál?
Le kell vennem pénzt délutánig és hiába tolom be a kártyát az bankautomatába, megütközik. 2 automatánál is próbáltam, mindkettőnél így jártam. Mi lehet a gond? 1-2 óra múlva újra felkerekedek és megpróbálom.
Eddig minden hónapban engedte levenni, ugyanebből az automatából ahonnan most próbáltam sose csinált ilyet.
A kártyám nem járt le, van rajta pénz, naponta használom. Az applikációban is megnéztem az üzeneteket, hátha van valami, de semmi.
Mi lehet a gond, volt valakinek hasonló tapasztalata?
Egyébként OTP-s.
Nem a pénzkiadó nyílásba kell bedugni a bankkártyát.
Várjunk… az bizonyos, hogy bankautomatánál próbálkoztál?
#5 Te miről beszélsz? Az ATM a chipet olvassa, nem a mágnescsíkot, igazából már van olyan kártya, amin nincs is mágnescsík, mert elavult dolog.
Ahol meg a bank előterében van az ATM és az ajtót a kártyával nyitod nyitva tartási időn túl, oda bármilyen mágnescsíkos kártya jó, én a régi Mol Multipont kártyát szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!