Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-s fiókról hogy tudok...

OTP-s fiókról hogy tudok Revolut számlaszámra utalni? Mit kell megadni utazáskor?

Figyelt kérdés
márc. 5. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg ahogy leirtak nemzetkozi atutalast kell intezni. Ezt az otp internetbankban a “ Deviza átutalás, konverzió” menupontban talalod.
márc. 12. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet én nem csináltam jól valamit? Az előbb utaltam 17 eurót deviza átutalás címszó alatt Revolut-ra az OTP-ből, de nem történt semmi. Nem látom a tranzakciót és nem is fogyott a számlámról.
okt. 31. 06:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Kell pár nap munkanap amíg megérkezik

okt. 31. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem a megérkezés volt a gondom, hanem az utalás. De egyébként fél óra múlva már látszott az egyenlegen. Mondjuk még most sem értem az egészet. Hirtelen eltűnt a számláról az utalt 17 euro+kb.4000 Ft. Gondoltam ilyen drága a devizautalás. De aztán vásároltam a boltban 6000 Ft-ért és csak 2000-rel lett utána kevesebb az egyenlegem, mint előtte. Ránéztem a számlára és csak 21 Ft-os vontak le költség jutalékként. Passz hogy mi van.
okt. 31. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ráadásul a címzett már meg is kapta a pénzt, tehát fél nap se kellett hozzá. Az azért komoly.
okt. 31. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!