Mennyi lakáscélú munkáltatói hitelt lehet felvenni? Valaki járatos a témában?
Figyelt kérdés
Mennyi a maximum,amit adhatnak? És kb mennyi a havi törlesztés?2010. okt. 25. 16:06
1/3 anonim válasza:
Az, hogy egyáltalán ad-e a munkáltatód lakáshitelt, az elsősorban rajta múlik, de pl én már ezer éve nem hallottam olyan munkahelyről, amelyik adna. A Tiéd ad?
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljes egészben a munkaadótól függ. Vannak ilyenek, a kollégám párja is vett fel. De nem hiszem, hogy meg lenne szabva, ő tudja, mennyire vagy fix ember a cégnél, tudja, mennyit keresel, mennyire vagy megbízható, ezek függvényében ad hitelt. Kérdezd meg őt!
3/3 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy ad,csak még nem tudni,mennyit.
Az ismerősödnek mennyit adtak?
2010. okt. 25. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!