Monik73 kérdése:
Mi történik, ha nem fizetem tovább a gépjárművem törlesztőrészleteit?
Figyelt kérdés
Most még tudom fizetni a hitelt, de januártól tuti, hogy nem. Hagyjam, hogy a bank rátegye a kezét? Akkor kapok valamennyi pénzt belőle (mondjuk, amit eddig befizettem)?
Tanácstalan vagyok, mit tegyek...
Aki már járt hasonló cipőben, világosítson fel.
2010. okt. 25. 14:30
1/4 anonim válasza:
Bank az autót elviszi és nem fogsz kapni egy fillért se.
Valamennyi pénzért eladják, és az eladási ár valamint a szerződésedben foglalt hitel különbözetét is veled fizettetik ki. Pld. 2.000.000. Ft- van még hátra a szerződésedből és 1.500.000-ért eladják a maradék 500.000. Ft-ot veled fizettetik ki.
2/4 anonim válasza:
semmiképpen sem járnál jól vele. valahogy próbáld meg összeszedni rá a pénzt. ha elviszik a semmiért dolgoztál :/
3/4 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Sokan azt hiszik, ha a bank elviszi az autót, akkor le van tudva. De viszont akkor is marad még hitel, amit behajtanak. Szerintem próbáld meg eladni, és a maradékból kifizetnia tartozást, vagy ha minden kötél szakad, akkor valakinek átadni hitelátvállalással, aki tudja fizetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Átgondoltam és első körben megpróbálom eladni, hátha valaki átvállalja a hitelt.
2010. okt. 26. 09:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!