Ez attól függ milyen időtávra vennéd, mekkora hozamelvárással.
Szerintem a következő 5-10 évben átlag 5-7% éves hozam várható a mostani magas árazás mellett.
Állampapírral is elérhető hasonló hozam jóval kisebb kockázat mellett, így én most nem vennék.
Sokan lebeszéltetek, hogy ne vegyek, mert nincs tapasztalatom, nem nekem való. De tapasztalat csak gyakorlatból születhet. Mellette sok olvasás, utánanézés.
Besétáltam az OTP-be és vettem 60 db OTP részvényt. Nekem megérte. És ha jobban érzem magam tőle, akkor főleg megérte.
Igen, ez is nagyon fontos a befektetésnél.
Ha úgy érzed, hogy jó helyen van a megtakarításod, nyugodt vagy miatta, elégedett van a céggel, lehetőségekkel, akkor az OTP neked való.
Ha valaki másként gondolkodik, akkor lehet, hogy neki nem való. Más az emberek élethelyzete, szemlélete, mentalitása, kockázattűrő képessége, hozamelvárása..., nincs univerzális tuti ajánlás a befektetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!