A pénz költés összege függ attól hogy illegális vagy legális?
"Ezt úgy értem ha sokat költök az gyanús tevékenység?"
Nem ha tudod igazolni a pénz származását.
Teljesen mást jelent a két kérdésed. :) Ha a másodikra vagy kíváncsi, minek írtad ki az elsőt? :)
"A pénz költés összege függ attól hogy illegális vagy legális?"
A hírekben azt látni, hogy minél több pénzhez jut valaki illegálisan, sőt minél gyorsabban és könnyebben szerzi meg, annál könnyebben és könnyelműbben kezdi el szórni azt. Erre van a mondás: könnyen jött, könnyen ment...
Már az is gyanús, ha eddig nem kerestél semmit, majd hirtelen sokat keresel. Az meg teljesen a körülményektől függ, hogy gyanússá válik-e az, hogy hogyan költöd el. A legegyszerűbb lebukás nem is a NAV, hanem a szomszédaid, rokonaid, ismerőseid, akik ismerik a korábbi életviteledet, tudják milyen csóró voltál, majd hirtelen szórni kezded a pénzt és nem tudod megmagyarázni mondjuk egy nyereménnyel, akkor irigykedni és kombinálni kezdenek, hogy vajon miből van a pénzed és minél több irigyed lesz, annál inkább képbe jön a NAV, mert valamelyik fel fog nyomni.
Vegyél nyertes tippmix szelvényeket és máris igazoltad a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!