Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Raiffeisen Bank tapasztalatok?

Raiffeisen Bank tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Aki ügyfél: meg vagy elégedve? Pro - kontra? Sima folyószámlát nyitnek semmi egyéb
febr. 26. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Elégedett vagyok.
febr. 26. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Összességében elégedett vagyok velük, kisebb bosszúságok vannak csak
febr. 26. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon oké az ügyfélélmény.
febr. 26. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

40000-et kaptam mert átmentem hozzájuk...

minden szarért időben szólnak.... nem úgy mint az otp... akik se szó se beszéd figyelmeztetés nélkül megszüntették a számlám mert nem volt jövedelem....

febr. 26. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Én OTP-től jöttem át, attól azért jobbak a díjak és a csomagok is, szóval kevesebb a frusztráló díj.

Ami miatt én átjöttem, az az, hogy a prémium itt teljesen ingyenes és kevesebb a követelmény, míg az OTP-nél csomót fizettem utalásra meg levételre, de a prémium meg fizetős, és nem is nyújt annyit mint itt.

A másik legnagyobb pro az az, hogy mindent lehet online intézni.

Nekem az OTP-be valami miatt mindig be kellett mennem és várni 1 órát a sorban, volt hogy az ők hibájukból, mert ilyen adat elmaradt, nem jött pin, ráadásul bunkók voltak stb...

Az OTP-nek az appja amúgy szerintem jobb, és jön push up értesítés is. A rafival sincs gond, tudja amit kell, de kicsit fapados és lelketlen.

Én a Raiffeisen-t jobban ajánlom amúgy. Más bankkal nincs tapasztalatom, de nekem az itteni csomagok jobbnak tűnnek, vannak ingyenes csomagok is a prémium alatt is.

febr. 27. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak a Prémium csomag éri meg, az valóban ingyenes. Az olcsóbb csomag költségeire akkor jöttem rá, illetve döbbentem rá, amikor hosszú betegség miatt átmenetileg kiestem a Prémium kedvezményekből. Nagyon durván vissza szedték az addig nyújtott kedvezményeket. Rendezem a dolgaimat, és bankot váltok.
márc. 14. 06:45
 7/8 krwkco ***** válasza:
0%

A Raiffeisen teljesen OK. Működik minden, a fiókban vagy a telefonos ügyfélszolgálaton udvariasak. A Prémium Gold 2.0-hoz 2 havi minimálbérnek megfelelő összeg (533.600 Ft) beutalása kell, és akkor minden ingyenes. (Kivéve az SMS és a hitelkártya.)

Ha nincs ennyi pénzed, akkor szóba jöhet Erste Privilégium 2.0 Partner számla a Bankmonitoron keresztül. Az is ingyenes 3 évig és csak 225 ezer ft jövedelem kell hozzá.

[link]

márc. 14. 08:43
 8/8 anonim válasza:
OTP-tol jöttem át, mert drága volt, így a Raiffeisenhez jöttem, Premium csomagba. Nagyon szép volt az ajánlat, meg h saját ügyintéző, többet nem kell bankba jarni stb. Nos, ilyen rossz ugyfélélményben még nem volt részem, mint itt az elmúlt egy évben. Egy év alatt egyszer sem tudtak beazonosítani, az ügyfélszolgálat kifejezetten bunkó, arra mennek h lerázzanak, segítséget ne várj. Az applikacio sokszor nem működik. Most fogok bankot váltani, inkább vissza fizetem a 40ezret csak egy percig ne kelljen többet náluk bankolni….
nov. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!