Közös vagy külön vezetett bankszámlátok van a házastársatokkal (férjetekkel, feleségetekkel)?
Figyelt kérdés
febr. 22. 15:58
11/15 krwkco válasza:
Neki is vannak bankszámlái és nekem is. De nekem több van. :-)
12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagy egyedül, mert például nálunk is kezdettől fogva, azaz évtizedek óta, több szempontunk szerint is a közös számla az "alap".
febr. 22. 22:01
13/15 anonim válasza:
10-es!
Ez nem maradiság kérdése. Szerintem értékrendbeli hasonlóság a két ember között, valamint bizalomé.
Én nem bízom az anyagiakban a férjemben, mivel jobban költekezik, mint én. Sajnos sok felesleges dolgot vesz, én viszont célirányosan vásárolok. Én vagyok az, aki jobban fogja a pénzt. Valószínűleg a szakmámból adódik (közgazdasági vonal).
Eddig működött nálunk ez a dolog (20 év), mert kifogyhatatlan vagyok az érvekből, hogy mit miért nem veszünk meg. :D
14/15 anonim válasza:
Közös. Lakáshitelhez közösre volt szükség, így praktikusabbnak gondoltuk az övét megszüntetni. Aztán meg már így maradt.
15/15 anonim válasza:
Számunkra az a természetes, hogy közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!