PMÁP tulajdonosok, mit csináltok az infláció miatti pénzvisszatérítéssel?
Még az egyel régebbi 9,9%-os kamatozású PMÁP-on gondolkoztam, de a 7,9% már nem annyira vonzó, pláne úgy, hogy a későbbi kamatprémium is elég alacsony. Én is a FixMÁP és a BMÁP között vacillálok. Számomra a BMÁP ellen szól a csökkenőnek tűnő kamatkörnyezet és a hosszabb lejárat.
#12 Vajon a BMÁP 3 éves időtávon (a FixMÁP lejáratakor visszaváltva) is kedvezőbb mint a FixMÁP?
En a kapott kamatoost mindig vidszaforgatom allampapirba. Nem szokam kivenni, pedig nem keves kamatokat kapok havonta.
Legutobb fix mapot vettem, az most a legjobb. Jobb mint a bonusz, mert a bonusz valtozo kamatozasu 3 havonkent, a de a fix allando.
Egyertelmuen konnyiti az eletemet, hiszen mar a kamatokbol megelnek.
Ugyanugy a pmapban teszem vissza. Gyanus, hogy abbol lehet a legkevesebbet venni, talan 25M a korlat most.
Sztem szamitanak ra, hogy elszall ujra az inflacio es probaljak kiteterelni az embereket ebbol a papirbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!