Van valami kiskapu hogy lehetne ingyen nagyobb mennyiségű pénzt felvenni ATM-ből?
Wise, revolut vagy valami ilyesmi alternativ megoldas? Nagyobb összegeket felvenni vagy esetleg kisebbeket de sűrűben.
Vagy csak túl naiv vagyok és mindenütt vannak combos költségek? :D
13: Pl. hogy ne lopják el.
A rendőrség nem segít. A bank nem segít. Bíróság nem segít. Eltűnt a számládról X millió? Hát, így jártál, minek tartod a számlán a pénzt!
Olvasgass kommenteket, milyen gyakori dolog ez.
Arról nem beszélve, hogy 1. kva drága a bankolás, 2. törvényekkel korlátozzák már most is a hozzáférést. 3. rendszeresen "nem működik" a bank információs hálózata, hol ez, hol az...
Ez neked nem gyanús?
Minden elő van készítve ahhoz, hogy hatóságilag még jobban korlátozzák a pénzfelhasználásodat és az emberi jogaidat.
Hallgass erről előadásokat jogászoktól, körgazdászoktól, politikusoktól, társadalomtudósoktól.
Meg itt van ez:
Olvass a Carrington-eseményről is!
És akkor ez csak pár indok.
17: Ja, a jegybank nyomja, ami nem az országé, ezért kamatot kell fizetni a használatáért. Elég baj az.
Ez a nagyobb baj.
Nem kell tetézni.
#16: ez mind így van, de ettől a keszoénz nem véd meg, bármikor elértektelítik.
ha ennyire paranoid vagy, akkor valódi ertékre váltod, amit viszont szintén elég nehéz védeni ha szar idők jönnek
7-es
Nem olyan borzasztó nagy összegra gondoltam csak tudod az ingyenes 150 ezer
Olyan 7-800 ezerre gondoltam kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!