Deeds Dave kérdése:
Terheli a számlámat egy olyan “ismerkedős” weboldal amit nem is használtam jóformán semeddig. És nem tudom deaktiválni az előfizetést valami oknál fogva a webhelyen. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A webhelyen a deaktiválás folyamata azzal végződik hogy mutat egy telefonszámot, és felhasználási azonosítót, viszont a telefonszám egy olyan helyen csörög ki ahol egy angol ember az ügyintéző akivel nem tudok mit kezdeni. Utóirat: tudom hülye voltam…#Ismerkedős webhely #Számla terhelés #Előfizetés megszűntetés
2024. febr. 13. 00:02
11/11 anonim válasza:
Nézd, előbb-utóbb és inkább előbb le kell tiltani a kártyát és újat kérni. Mert most folyton arra vigyázni, hogy nehogy "rosszkor" legyen a limit normál szinten és megterheljék.
Jó dolog ez a limitállítások, de csak ideiglenes megoldásnak. A hagyományos letiltás az ami már 20-30 éve működik ilyenkor. Az a biztos és a végső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!