Lehetséges, hogy rossz egyenleget mutat az OTP?
Szerintem több pénznek kellene lennie a számlámon. Az utolsó egyenleg, amire emlékszem 290e körül volt, utána nem néztem rá.
Kaptam egy kb 20e-s utalást, majd fizettem 35e-t. Ma reggel pedig kaptam egy visszatérítést, ami 27e ft. Korábban azzal számoltam, hogyha ez megjön, akkor 300e fölött lesz a pénzem, de amikor megnyitottam az appot, csak 275e-t mutatott az egyenlegem. Már 5-6 órája érkezett a visszatérítés és még mindig nem változott az egyenlegem.
A hétvége miatt mutathat kevesebbet az app? Vagy az új egyenleget kellene mutatnia?
99%-ban biztos vagyok, hogy 290e volt a kiindulás, nem volt más levonás közben.
Az OTP-nél belépve a NETbankba le lehet kérdezni a számlatörténetet ilyen-olyan időszakra.
Ha megjött a kívánt adathalmaz, alul le lehet tölteni bogarászáshoz excel adattábla formájában.
Innen kezdve ott könnyebb nyomon követni az eseményeket.
Én minden hónap végét követően megcsinálom ezt a letöltést/mentést bármikor vissza tudom nézni, ha valami elmaradásom lenne.
Pl. olykor nem jön meg postán a számla. (Összesen 2 ilyen fizetendőm van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!