Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP: Bankkártya lejáratakor...

OTP: Bankkártya lejáratakor mi Minden történik?

Figyelt kérdés

Ha le van járva a személyi (és nincs más okmányom, amivel kiválthatnám), akkor nem küldik ki és nem tudok belépni az internetbankba se?

Megváltozik a számlaszám és a hozzá tartozó azonosító, illetve jelszó?

2024. febr. 4. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem értesítettek a bankkártya lejártáról és küldték postán a másikat, amit aktiválni kellett.

A kártya csak mint eszköz van a bankszámlához rendelve, ettől az nem változik.

2024. febr. 4. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még a kártya lejárat előtt küldenek egy új kártyát. Nem kell hozzá személyi meg semmi, hogy kiváltsd mert ezt postán küldik ki. Nem fog változni semmi.
2024. febr. 4. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A bankkártya cserével nem változik a számlaszámod és a belépési azonosítók sem a netbankba. Ha lejárt a kártyád, akkor automatikusan küldik az újat. A PIN kód nem változik. Az új kártyát aktiválnod kell, a kísérőlevélben szerintem le van írva, hogyan lehet.
2024. febr. 4. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem, hogy sima levélben küldik ki postán, nem kell az átvételéhez személyi.

Kérdező, azért nem ártana intézned egy érvényes igazolványt, mert máshol azért szükséged lehet rá.

2024. febr. 4. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak a lejárati dátum változik a kártyán és a CVV kód.
2024. febr. 4. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5. Nekem a kártyaszám is változott (utolsó nyolc számjegy). Két hete kaptam meg az új kártyát, OTP-s.
2024. febr. 4. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen a bankkártya száma is más lesz, hiszen az egyedi minden kártyán.
2024. febr. 5. 11:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Igen 4-es, tervben van...

2024. febr. 5. 12:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!