Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Számla vissza mondás, ügyintéz...

Azott kérdése:

Számla vissza mondás, ügyintézés alatt lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenlegi bankoknál (mbh) 2023 július óta tökölnek egy számlaszám csomag módosításal és most untam meg szeretném a számlát felfüggeszteni de állítólag dolgoznak a netbankomon és a hitelkártyán ( amit nem is akartam...) Az lenne a kérdésem ha most vissza mondok mindent akkor akkor ezek az intézkedések alatt álló ügyek törlödnek? Vagy kellesz még utána járni? Valaki tudna ebben segíteni előre is köszi

2024. jan. 31. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
¯\_(ツ)_/¯
2024. jan. 31. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Én bemennék a bankba, és húznék egy olyan ügyletre sorszámot, hogy számlanyitás-számlaügyintézés, és amikor szólítanak, elmondanám, hogy most untam meg a kálváriámat. És jó lenne, ha most egymenetben mindent sikerülne megszüntetni. Legalábbis nem akarok addig innen elmenni, míg be nem zártuk a számlámat.
2024. febr. 6. 18:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ezt teszem nem hagyom, hogy még tovább húzzák.
2024. febr. 16. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!