Ellopták a kártyám. Letiltottam és igényeltem újat. Tudnál segíteni benne, hogy mennyibe fog kerülni az új kártya, vagy az díjmentes?
Figyelt kérdés
Nem találtam róla információt. OTP bank Junior Mastercardjan. 29. 23:15
2/11 A kérdező kommentje:
Online igényeltem az új kártyát
jan. 29. 23:49
3/11 anonim válasza:
"Nem találtam róla információt. "
Én meg sokat is, teljesen átláthatatlan a díjak, költségek tengere.
Azt sikerült kiderítenem, hogy ilyenkor a lakossági folyószámlákra vonatkozó díj lép életbe. Csak azt nem, hogy az mekkora összeg lenne. Tök jó...
Én 2.700 forintra tippele első körben.
Inkább kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, hátha ők kiigazodnak a saját dolgaikon.
4/11 anonim válasza:
Tolem az uj kartyamert a minap pont 2700at vontak le. Igaz ez lejart kartya helyetti uj kibocsatas volt.
5/11 anonim válasza:
Pár ezer forint szokott lenni általában.
6/11 anonim válasza:
4es vagyok a 2700 a kibocsatasi dij volt, erre ma jott egy 4500as eves kartyadij. Wtf. Ez aztan a pofatlansag.
7/11 anonim válasza:
A virtuális kártya ingyenes, és bármikor könnyen lecserélhető.
8/11 anonim válasza:
#7 es nagyszeruen lehet vele pl. a boltban fizetni, ugye?
9/11 anonim válasza:
8# igen, jól mondod, PIN kód se kell hozzá mint a fizikai kártyához,
csak egy NFC-s okos mobil,
Vagy okosóra.
10/11 anonim válasza:
Viszont kpt nem lehet vele felvenni, sem befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!