Miért kaptam az OTP banktól +312 Ft kamatjóváírást?
Figyelt kérdés
Január elején kaptam, van a számlámon több mint 4 millió Ft.jan. 28. 13:10
1/8 anonim válasza:
Mert a bankszámlán tartott pénzösszeg után általában kamatot kap az ember. (Az OTP-nél ez most 0,01% - ha jól emlékszem). Ez neked újdonság?
2/8 anonim válasza:
Betéti kamat.
Mondjuk ha csak két milliót pihentetnél a számlán és 2-ből vennél államkötvényt, ennél nagyságrendekkel többet kaphatnál.
3/8 anonim válasza:
Negyedéves átlagegyenleg x betéti kamatláb x 90/365 nap.
4/8 anonim válasza:
Ha PMÁP-ban lenne, akkor 650 ezret kapnál... Én csak 3 forint kamatjóváírást kaptam. Ritkán és rövid ideig van 100 ezernél több a számlámon. Ne hízlaljuk már Csányi vagyonát!
5/8 anonim válasza:
Nem csak a Csányi, minden OTP részvényes vagyonát hizlaljátok, köszi amúgy.
6/8 anonim válasza:
Én akarom hízlalani Csányi úr vagyonát :D
7/8 anonim válasza:
Amúgy én is 3ft kamatjóváírást kaptam:D
De én örültem neki... xd
Legalább nem minusz :D
8/8 anonim válasza:
Nem egészen érthető, miért tartasz 4 milliót lekötetlenül egy bankszámlán, pláne most, amikor még egy mezei diszkont kincstárjegynek is értékelhető hozama van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!