A barátnőm unokatestvére bankban dolgozik, látja az én számlámat, ha annál a banknál vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy csak úgy lecsekkolhatja-e a számlámat, ha abban a bankban dolgozik, amelyiknél vagyok.jan. 26. 20:04
2/10 anonim válasza:
Láthatja, de direkben nem nézegethet bankszámlákat.
3/10 A kérdező kommentje:
#2: ezt hogy érted? ha nem kerül hozzá a munkája során, nem nézegethet számlákat?
jan. 26. 20:25
4/10 anonim válasza:
Csak ugy ok nelkul nem nezegethet. A szemben ulo ugyfel szamlajat nezegetheti de maset nem.
5/10 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy látja, attól függ milyen munkakörben dolgozik. És igen, ahogy az előző válaszoló írta, nem nézegethet csak úgy számlákat, bár ez is munkakör függő.
6/10 anonim válasza:
Attól függ milyen pozícióban dolgozik. Ha egy mezei ügyintéző akkor csak úgy nem nézheti meg, ha viszont kiberbiztonsági architekt akkor maradjunk annyiban, ha nagyon akarja meg tudja nézni részletekbe menően.
7/10 anonim válasza:
Nem láthatja csak úgy. Magyarul nem nézegetheti mások számláját.
Ügyintézni van ott, sorszámot húznak, csak az adott ügyfelét látja.
Ha nem így lenne, kirúgnák. Vannak szigorú szabályok.
8/10 anonim válasza:
hülye kérdésre csak hülye választ várj, és ne lepődj meg rajta.
Ezernyi munkakör van egy bankban.
9/10 anonim válasza:
Technikailag meg tudja nézni, de nagyon szigorúan monitorozzák az ilyesmit. Ha csak úgy ok nélkül belenézne bárki számlájába, az banktitok megsértése és azonnali kirúgás fegyelmivel.
10/10 anonim válasza:
Minden számlánál ott a lista, hogy ki, mikor nézett rá, és miért.
Ha ok nélkül nézegeti, kirúgják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!