Csaló különböző kérdésekkel, hozzájutott a bankkártya adataimhoz, és levette a rajtalévő összeget. Az a kérdésem , hogyha az Otp. limit 150 ezer/ havi, 3 percen belül hogy vehetett le 440 ezer ft-ot a csaló?
9/10 anonim ***** válasza:
5: Honnan tudod?Amikor felhívtam akárta letiltása végett ,és mondtam hogy mennyit vettek, le akkor mondta hogy igen látom és visszaolvasta a pontos időt is.
12: Azt látta, hogy ATM-nél és KP??
És azt nem tudta megmondani, melyik ATM volt az?
12: Azt látta, hogy ATM-nél és KP??
És azt nem tudta megmondani, melyik ATM volt az? Nem tudom ,mert elég zaklatott voltam ,mindenesetre felvette a jegyzőkönyvet,vissza is olvasta akkor mindent hallottam, mégsem tudtam megjegyezni .
"Az a kérdésem , hogyha az Otp. limit 150 ezer/ havi, 3 percen belül hogy vehetett le 440 ezer ft-ot a csaló?"
Ügyes volt.
Van olyan hogy klónozzák vki bankkártyáját, de azt nem tudom, hogy elég-e hozzá a kártyadatok, vagy ténylegesen skanelni is kell valami kütyüvel.
De pl valami kriptót simán bevásárolhatott volna az adataiddal.
Mindenesetre feljelentés, mást nem tudsz tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!