Webkincstár lenyúlta az Eurómat! Miért nem enged vele tranzakciót lebonyolítani?
Figyelt kérdés
Szeretnék belőle állampapírt venni, de semmit nem enged. Mindegyik rádiógomb inaktív.
Vagy csak másik bankszámlára (ami az sem lehet enyém) meg revolut-ra enged utalni?
Az úgy nagyon nem jó.
jan. 14. 12:37
1/9 anonim válasza:
Ott van hogy van 450 Euród, válaszd ki az eurós papírt, és vedd meg.
2/9 A kérdező kommentje:
A 450 euró azért van ott mert anno valamilyen PEMÁP-ot vettem miközben a kamatát sehol nem tudom ellenőrizni (portfolióban nem látom). A fenti képen semmit nem tudok bejelölni (Tranzakció módja/értéke szintén inaktív) szóval nem tudom melyik menüpontban lehet vásárolni amit írsz.
jan. 14. 13:29
3/9 anonim válasza:
A 450 euró melletti fehér karikába kell kattintani, azzal kiválasztva őt…🤦🏼♂️
4/9 anonim válasza:
Szerintem is olyan, mintha nem az euró lenne kiválasztva. A webkincstár nem fogja lenyúlni a pénzed.
6/9 anonim válasza:
Az "Euró" gomb nem inaktív. Nézd meg újra!
7/9 A kérdező kommentje:
Teljesen mind1, mert ha az eurót kiválasztom akkor is inaktív marad a többi opció.
jan. 14. 21:10
8/9 anonim válasza:
7: Banki átutalás és az átvezetés is aktív alul, azaz nem nyúlta le, vissza tudod utalni a bankszámládra.
9/9 A kérdező kommentje:
#8: Mégsem tudom egyiket se kiválasztani...
jan. 15. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!