Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolut kerdes,meghivas utani...

Revolut kerdes,meghivas utani regisztraciokor,penz ratevese de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Segitsetek,mert elakadtam abban,hogy toltsunk penzt a parom revolutjara,hogy ne legyen baj.

Kettonk kozul nekem van bankkartyam,ill szamlam a K& h banknal.Neki nincs.

Meghivtam a revolutra,addig jutottam,h penzt kene tenni ra.

Viszont bankkartya adatokat ker,az enyemet nem ,merem csatolni hozza,nehogy baj legyen,hogy egy szamlahoz ket revolut.Vagy lehet ilyent?

Ha nem lehet,hogy tudok ,maskent penzt tenni ra neki?

Nem is talalom ,csak a virtualis bankkartya adatait.

Mikor az enyemet csinaltam konnyebben ment valahogy..

Legyszi segitsetek,koszi.

jan. 8. 20:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy nem fogadja el."

De el fogja fogadni.

"az enyemet nem ,merem csatolni hozza,nehogy baj legyen,hogy egy szamlahoz ket revolut.Vagy lehet ilyent?"

Nem csatolod, hanem csak feltöltöd az egyenleget egy kártyáról. Nem kapcsolja össze a te kártyádat a másik Revolut fiókkal. Ha "gond" lenne, akkor meg közölni fogja, hogy nem lehet, mert már másik fiók használja és nem lesz "gond", csak nem tudod használni. De nem lesz ilyen.

A bankodnál nemzetközi/deviza utalásként tudod átutalni a pénzt - viszont ennek bankszámla csomagtól függően lehet valamilyen díja.

A Revolut rendszerén belül tudsz ingyen pénzt küldeni másik Revolut számlára. Menj az appban a transfer fülre és add meg az email címét, telefonszámát, vagy egyéb azonosító alapján keresd meg és már tudsz is neki ingyen pénzt átküldeni a te Revolut fiókodból - így nem kell a két külön fiókot külön-külön töltögetni ugyanazzal a kártyával.

jan. 9. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Itt nem ez volt a gond,eleg bonyolult.

De nagy keservesen megvan a megoldas.

Ideirom hatha hasznat veszi valaki meg.

Osszekapcsolt szamlat kellett csinalni a Revoluton,es igy mar szabalyos volt a pezkuldes a bankkartyarol.

jan. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!