Minimálbér plusz Csed/gyed elég lenne egy 20-25milliós lakáshitelhez?
Szoval úgy állunk hogy van 16-17 millionk, amit majd egy pesti használt panel lakásba szeretnénk invesztálni (35-40 milla).
A feleségem most Csed-et kap, majd a maximális gyed-et. 450-500 körüli bruttó fizetése volt mikor dolgozott.
Én minimálbérre vagyok bejelentve, amin ha kell, tudok választani.
Babavárón kivül nincs, és nem is volt semmilyen hitelünk.
A lányom születése óta (2 hónap) szüneteltetésen van.
A kérdés hogy a hitelbirálatnál figyelembe veszik-e a feleségem munkahelyéről származott jövedelmet, vagy csak amit most kap?
25 millió hitelt vennénk fel maximum. Ahhoz a gyed-plusz mimimálbér elég lenne-e? Mondjuk ha találnánk egy 6% körüli lakáshitelt?
10-es.
Köszönöm a válaszod.
Nem azzal van a problémám hogy valaki negativ vagy pozitiv értelemben segit. Lásd inkább lebeszél,vagy tamogat. Hanem ezek a beböfögések...
Nem vagyok hülye. Bármennyire is próbáljátok személyemet annak kihozni.
2 év múlva a párom - a tervek szerint- visszamegy dolgozni.
Továbbé én sem innen szeretnék nyugdijba menni. Ettől egy kicsit több ambició szorult belém.
Sajnos a jelenlegi állásom volt a legjobb lehetőség mikor idekerültem a nagy Pestre! Úgy hogy 0-róly semmilyen szülői segitség nélkül álltam neki a nagybetűs világnak. És igaz, nem vagyok toppon pénzügyekben, de nem szeretem azt ha valaki ezért lenézi a másikat, vagy kioktatja az életről. Lehet intelligensek vagytok,de semmikép nem bölcsek. Úgy itélkeztek másokról,mintha ismernétek az életét. A véleményeteket meg úgy kezelitek mint valami fizikai törvényszerűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!