Folyószámlaügyeket nem saját fiókban is lehet kezelni, vagy csak ha átmegyek oda? CIB Bank, ha számít.
Nem tudom miről van szó, de ha jól tippelek, akkor a következő:
Az ügyintézőknek különböző belsős vizsgákat kell letenniük. Egy fiók akkor tud egy szolgáltatást nyújtani, ha a nyitvatartási idő nagy részében meg tudja oldani, hogy az a szolgáltatás elérhető legyen.
Pl. Mi három otp bankfiókban voltunk, mire kiderült, hogy az elsőben nem tudnak nekünk tbsz számlát nyitni, a másodikban nem tudtak nekünk deviza alapú tbszt nyitni a harmadikban tudtak. Nagy szívás volt, hogy amikor kiderült, hogy az plusz 3000-4000 forint havonta, hogy részvényt vagy etf-et tudjak venni a tbsz-re, akkor oda kellett visszamenni, hogy le is zárják a számlát, mert Budapesten kb. három ilyen fiók van.
De ennek nem ahhoz van köze, hogy te hol nyitottad, hanem, hogy náluk milyen szolgáltatások érhetők el.
Köszönöm a válaszokat.
#8 Az A fiókban volt folyószámlám, szerettem volna befektetési számlát, amivel csak egyetlen ügyintéző foglalkozott, aki sosem volt bent, hetekig vártam, elmentem a messzebb lévő B fiókba, ott nem volt gond, viszont ehhez át kellett oda mennem, tehát "fő" fiókként kijelölnöm (ugyanaz a bank).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!