Inkasszoztak a szamlamat mivel 359 ezer forint erteku mobil tartozasom van.Minuszban a szamlam.Januartol szeretnek menni dolgozni,de nem akarom ,hogy vonják. Nyilván szeretném kifizetni. Revolut vagy valamilyen kulfoldi kartya? Mehet ezekre fizu?
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 12:36
11/13 anonim válasza:
Én továbbra sem értem mi a rossz hír a kettesnek. Az mindenkinek előnyös ha magyar számlaszámra kapja az ember a fizetését, a Wise-zal ez lehetséges, úgyhogy teljesen jót írt. Ez csak egy tipikus gyk-s kötekedés a rossz hírező részéről.
12/13 anonim válasza:
Te tényleg nem érted a poént?
"Rossz hír" neki, mert ő úgy tudta, hogy csak magyarországi bankszámlára lehet bért utalni. Nem kell ezt túlgondolni, és még sokáig feleslegesen rágódni rajta. :)
13/13 anonim válasza:
Ok, én befejezem ezt a témát, de épp ez az, hogy sehol nem írta, hogy csak magyarországi számlára lehet utalni, hanem azt, hogy az előnyösebb, mert abba nem fognak belekötni biztosan, meg mintha azt is írta volna, hogy valóban nincs tiltva a külföldi számla, csak az költségesebb lehet a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!