Milyen költségeket von maga után egy bankkártya?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, sokat vásárolgatok vateráról és egyéb helyekről. Eddig haverom bankkártyájáról/bankkártyájára jött/ment a pénz. Úgy döntöttem ideje lenne egy saját. Fateromnak van bankkártyája. Milyen költségeket von maga után egy bankkártya?2010. okt. 21. 17:43
1/1 anonim válasza:
Neked egy bankszámlára van szükséged.
Mivel nem vagy 18, ezért szükséged lesz az egyik szülődre a számlanyitáskor.
Ajánlom neked a Cib bank cibezzz számlacsomagját, ami nekem is van és nagyon megkedveltem.
Biztonságosan tudsz vásárolni a neten, meg is tudsz takarítani egy külön számlán. Nagyon jó a netbanki része is.
Olyan prémium szolgáltatások igénybevételével, ami faterodnak minimum 2000 forintjába fájna, neked 300 forint körül kell csak fizetned.
De van hasonló költségű számlája szinte mindegyik nagyobb banknak 26 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!