Revolut számlára hogyan lehet utalni?
#10 Persze hogy ragaszkodom, mert csak így megoldható! A bankkártyám hónapokkal ezelőtt lejárt, aktiválva sem volt, sohasem használtam mert nem is tudom hogyan kell. Nem lehet vele feltölteni az egyenleget.
Nem lehet ennyire nehéz megérteni, hogy pontosan ezért kell nekem a Revolut, hogy legyen egy virtuális kártyám amit használni is tudok, mert a "rendes" bankkártyám használhatatlan, nem működik, aktiválva sincsen, és sajnos egyre több helyen (Amazon, NCore stb.) csak bankkártyával engednek fizetni valami érthetetlen oknál fogva, ahol egyrészt a rendes adataim semmiképp nem fogom megadni, másrészt mivel nem él a bankkártyám, ha akarnám sem tudnák fizetni vele.
Nem tudom, itt melyik rész az ami nem érthető? Fel kell töltenem a Revolutom a bankszámlámról. És ez CSAK utalással megy, amit viszont még mindig nem tudom hogyan kell. Komolyan, ez ennyire nehéz? Minden ennyire nehéz manapság?
Bocsánat, korrekció, a bankkártyám nem járt le, papíron érvényes, csak ez semmin se változtat, mert ugyanúgy nem tudom használni!
Most ismét megpróbáltam felölteni 10.000 Ft-ot, kérte a bankkártyaszámot, CVV-t, lejáratot, kaptam SSM kódot minden, fél óra tortúra, majd a legvégén közli hogy "Elutasítva". "Bankkártya engedélyeztetése - Elutasították a feltöltésedet."
Na erről ennyit. Nem tudom használni a saját pénzem. És egyszerűen lehetetlen 1 Ft-ot is áttenni ezek szerint a Revolutra. K.rva jó.
Amennyire fogalmatlan vagy siman el tudom kepzelni hogy a bankkartyas vasarlasi limited 0ft
Miert is nem aktivaltad a kartyad? Dugd be egy szajbavert atmbe es kesz.
Ha aktivalva van, a limit meg nem 0 akkor kene tudnod hasznalni.
Nem gondolod hogy a hiba a te keszulekedben van?
Milyen limit? Sohase állítottam be limitet, azt se tudom hol, hogyan kell.
Az ATM-nek itt mi köze? Fel akarom tölteni a Revolutom, nem pénzt felvenni.
Persze, biztos velem van a hiba, mert használni akarom a saját pénzem, nyilván. Még véletlenül se a tetves bankkal vagy a Revoluttal, amit még mindig nem tudok pénzzel feltölteni...
Paypallal lehet esetleg? Még az van opciónak, azzal még eddig mindig tudtam fizetni. Ha az se megy, akkor ennyi volt, nem lehetséges.
Te irtad bmeg, teflkegyelmu hogy sosem hasznaltad a kartyad, nem lett aktivalva.
Ha uj kartyat kapsz aktivalni kell. Vagy te nem szoktad elolvasni a mellekelt levelet?
Ma felkegyelmuek vilagnapja van?
Tudod, vannak limitek. Kartyas vasarlasi limit, kartyas penzfelveteli limit..
Ezeket te tudod allitani pl netbankban.
Azt nemtudom hogy alapbol neked min van, de ha 0n akkor nem fogsz tudni vasarolni vele. Ha 5000en van akkor nem fogsz tudni 10000et feltolteni vele .
Ne legyel nyomorek, hivd fel a bankod ugyfelszolgalatat, ha mar ahhoz hulye vagy hogy bemenj hozzajuk szemelyesen. Majd a telefonos neni segit. Ott rakerdezhetsza limitekre pl.
Bankkártya aktiválása:
A sarki közértben veszel egy kiflit, a pénztárosnak oda adod a kártyát,
ő bedugja a terminálba, te pedig beirod a PIN kódot.
4 csillag és 1 zöld gomb.
Ennyi.
Ha egy kártya használata ilyen bonyolult ?
Hogyan fogod a virtuális kártyákat naponta cserélni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!