Hány milliós lakáshitelt vettél fel és milyen havi fizetés mellett?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 23:15
5/16 anonim válasza:
Dolgoztam, félretettem, befektettem. Nem kellett hitel.
6/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a piros kéz. Érthetetlen, ho miért éreztétek megszólítva magatokat, ha egyikőtöknek sincs hitele... NEM rátok voltam kíváncsi.
2023. nov. 26. 09:49
7/16 anonim válasza:
Hatos, baromira tévedsz amikor azt gondolod hogy nem a kérdésre válaszoltak. Pontosan megválaszolták a kérdésedet. Attól hogy te nem érted a magyar nyelvet, nem ők a hibásak.
8/16 anonim válasza:
@6
Feltetted a kérdést, hogy hány milliónyi hitelt vettek fel. Válaszoltak, hogy nullát. Nem nagyon értem, hogy mit nem értesz ezen. Pontosan megválaszolták a kérdésedet.
9/16 anonim válasza:
14 millió forintot vettünk fel 4 évvel ezelőtt, 78 ezer fixen a törlesztő, a havi bevételünk 800-900 ezer közt van.
10/16 anonim válasza:
még régebben 350e nettóra vettünk fel 80e törlesztőt.
Most 1.1M nettóra vettünk fel 200e törlesztőt. Csak sajnos azóta a megélhetési költség most sokszorosa, így szarabbul állunk anyagilag, mint a régi hitelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!