Mi a tapasztalat,babaváró hitelt megadják,ha csak az egyik félnek van jövedelme?
Igen, ha a másiknak elég a jövedelme.
Nálunk is csak egyikünkét számították.
Mi tegnap igényeltük, és az én munkáltatóimon sajnos el volt írva az anyám neve. Mondta az ügyintéző hogy most kérhetne hiánypótlást, de annyira magas a férjem fizetése, hogy felesleges, így nem is adja hozzá az én jövedelmem, előszűrésen gond nélkül átment.
Férjem netto 600-at keres, én 350-400-at. Van hitelünk, de kevés. Az ő jövedelme abba a bankba ment ahol leadtuk az igénylést, így nem kellett munkáltatói tőle.
hiánypótlást kértek, még aznap délután hívtak, de csak adókártya igazolást (pótlás alatt van az adókártyája és egy másféle igazolást kell vinnie ahelyett amit beadott az adószámáról). Nem tudom hogy ha több dolog kell akkor azt egyszerre kérik-e, vagy egyesével, eddig itt állunk.
Meglátjuk mi lesz a sztori vége, ha gondolod megírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!