OTP automata nem írta jóvá az összeget a számlámon, veletek volt már ilyen?
Sziasztok! A mai napon akartam berakni pénzt a számlámra az automatán keresztül, ugye behelyeztem a pénzt a nyílásba, bezárult, nagyon sokáig számolta (mintha többször újraszámolta volna). Nem írta ki hogy mennyit számolt meg a szokásos jóváhagyásokat egyszer csak kiírta hogy a tranzakció nem sikerült és hogy bevonja a gép a kártyámat (amit nem tudott mert érintéssel használtam) meg hogy nem vettem el a visszaadott pénzt (a nyílás folyamatosan zárva volt, nem adott ki semmit), na onnantól a pénzem eltűnt, elnyelte az automata, nem is adta vissza nem is írta jóvá NYUGTÁT SEM ADOTT egyszerűen visszaváltott alap állapotba (tudjátok amikor odamentek és üdvözöl meg ilyenek). A bank még nem volt nyitva csak a biztonsági őr járkált bent (ugye én az ATMes előtérben voltam) szóval kopogtam neki ő annyit mondott hogy hívjam fel az ATM-en lévő számot, felhívtam elmondtam mi történt az ügyfélszolgálatos ember készített egy panaszt amit beküldött és annyit mondott hogy kivizsgálják 15 banki munkanapon belül. Délután 2kor elmentem személyesen is a bankba ott is ugyanezt tudták mondani. A KÉRDÉSEM AZ HOGY VOLT MÁR VALAKIVEL
ILYEN ÉS HA IGEN AKKOR VISSZAKAPTA A PÉNZT VAGY SEM? ILL. VAN-E RÁ LEHETŐSÉG HOGY GYORSABBAN VISSZAKAPJAM A PÉNZEM?
Nem lehet hogy volt benne hamis penz? Vagy legalabb gyanus?
Esetleg valoban vmi hiba volt.
De a penzed nem fog elveszni.
"illetve ilyenkor a pénz egy elkülönített kazettába (retract) kerül.."
Hány ilyen kazetta van egy ATM-ben? Hány hasonló esetet tud kezelni a gép? És mi történik, ha "megtelik" ez a kazetta? Leáll a gép, vagy csak a pénzbetét funkció áll le? Vagy az sem és a hibátlan eseteket csinálja tovább?
Veled kérdező mi lett azóta?
4-es általában 1 ilyen kazetta van, ha abba kerül pénz, akkor a befizetés azon az automatán nem lesz lehetséges, amíg ki nem ürítik
Maga az ATM nem áll le, csak befizetni nem lehet rajta addig, amíg ezt nem ürítik
Be kell jelenteni es megkapod a penzed. Ezert van kamera es a szamitogep is rogzit mindent.
Az atfutas viszont lehet akar 30nap is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!