Az Erste Bank ajánlata, hogy 15. 000 Ft-ot írnak jóvá a számlámra, ha most nyitok náluk számlát, ÁTVERÉS?
Úgy értem,hogy (nekem otp-m van) ha most nyitok náluk egy számlát hogy 15.000 ft-ot jóváírjanak majd,akkor ebbe van buktató? Ilyesmire gondolok h mégse utalják el,később januárban nem lehet megszüntetni a számlát,vagy sokba fog kerülni,többe mint a 15.000 ft.
Mert belevágok ha úgyvan,a decemberi fizumhoz jól jönne 15.000ft márcsak az ünnepek miatt is,meg h nincs meló egész hónapba. Előre is köszönöm ha vki tud segíteni!
Köszi! Ezeket én is olvastam,s arra lennék kíváncsi hol tudok vele bukni?
Mert amit leírnak szép és jó, h 2 havi fizu rámegy és dec 24.ig nem lehet megszüntetni.
Sehol sem lehet vele bukni. A bank abban bízik, ha sok-sok ember bevállalja, hogy számlát nyit náluk és átviszi hozzá a bérét, annak a zöme továbbra is náluk fogja vezetni a számláját, náluk bankol, vagyis nem szünteti meg a számláját januárban, mert az emberek alapvetően kényelmesek és nem szeretnek folyton vándorolni, főleg, ha nincs is miért.
Mi a jó ebben a banknak?
1. számlavezetési díjat szedhet (nem nagy összeg, de ha évekig szedi, megéri)
2. a Számlán lévő pénzt, még ha csak pár napig van is ott, használhatja
3. Bankkártya díj
4. potenciális ügyfél lehetsz később bármilyen más banki termékre, pl folyószámlahitelre, hitelkártyára, lakásvásárlási hitelre, stb.
Egy bank nagyban gondolkozik, azt nézi, miből lehet neki később üzlet. 15.000Ft "veszteség" neki semmi, ha évek alatt a sokszorosát nyerheti.
egy hiteltanácsadó
Köszönöm a hasznos választ! További szép napot!
Akkor belevágok,s remélem nem bánom meg.
Én is pont ma ajánlottam a nyugdíjas szüleimnek, ők külön külön is nyithatnak így számlát, jól fog jönni nekik a karácsonyi pénz:)
Neked is további szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!