A lakáshitel miatt nyitott bankszámlát és annak szerződéscsomagát le lehet cserélni, ugyan annál a banknál kedvezőbbre ha időközben kiderült hogy nem annyira előnyösek a kondicioi?
Nincs kedvezőbb, viszont olyan lehet, amelyiknek kisebb a részlete.
De az akkor durván tovább fog tartani. Ezen kívül van egy vaskos módosítási díj is.
A bankok NAGYON vigyáznak, hogy csak jól járhassanak, vagy még jobban.
#1-2: Először olvassátok el a kérdést...
Bankszámlát lehet váltani. Én még nem hallottam olyan hitelről, ahol a számlacsomagot is kikötötték volna. MAx azt, hogy rendelkezzél az adott banknál folyószámlával.
Ez igaz.
Viszont itt is vigyázni kell: sok számla csak addig ilyen kedvező, míg folyamatosan jön rá a pénz.
Ha munka nélkül maradsz, akkor hirtelen NAGYON megugorhat a számla havidíja!
Ja, és van egy vaskos áttérési díj is.
Mint említettem: a bankok NAGYON vigyáznak, hogy csak jól járhassanak, vagy még jobban.
Igen, le lehet.
A hitelszerződésben az van benne (nyilván, bár én nem láttam), hogy az OTP-nél vezetett xxxxx számú bankszámláról vonja a bank havonta a törlesztőt.
A bankszámlacsomag azaz díjcsomag váltással a számlaszám nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!