Most hogy is van ez pontosan?!
Történet a következő:
Annak idején(8éve)a férjem szüleinek saját nevemre vettem fel kölcsönt 3millió ft!Ezt az összeget egy az egyben ö nekik adtuk semmi nem kaptunk belöle!Tudom nagyon megbántuk már de akkor 20éves voltam és csacsi!:(
Szóval kb.3éve nem fizetik de ugye nekem jönnek a felszólítások azóta én Gyesen vagyok szóval nem fizettük kicsit bepöccentünk hogy nem hajlandók fizetni a hitelt!
Ekkor ugy döntöttünk ügyvédhez fordulunk aki perre vitte a dolgot csak februárra lesz valami az ügyböl!:(
És az a nagy kérdésem hogy januárban lejár a gyesem,és 2009-2010es évre van 46nap szabadságom amit kiveszek szóval a bank vagy behajtó cég levonhatja a szabadságomból a tartozás összegét??ugye nem??
Köszönöm szépen!!!
Mivel a kölcsönt te vetted fel, ezért a bank töled vonja le a pénzt, és neked kell kifizetni.
Az, hogy a férjed szüleitöl peres úton visszaköveteled, még azt is eléggé kilátástalannak látom, mert hogy bizonyitod, hogy nekik vetted fel? Vagy csináltatok annak idején valami irásbeli megállapodást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!