Megéri a gránit banknál számlát nyitni, csak a 30 ezer miatt?
Nem akarok a gránit banknál számlát hosszabb távon, de ingyen 30 ezerért hajlandó vagyok egy rövid időre. Tehát nyitom a számlát és a szükséges teendőket(vásárlás) megteszem, aztán felveszem a pénzt és lelépek amint lehet.
Vagy van valami apróbetűs, amivel a számlanyitás összeségében többe kerül mint 30 ezer?
6 hónapon belüli számlazárás esetén a bank számíthat fel a zárásért díjat! Ezesetben biztos lehetsz benne, hogy fog is!
A másik pedig, hogy kikötheti, hogy ha például 1 éven belül megszünteted a számlát a jutalmat (jelen esetben a 30 000 ft-ot) visszaveheti.
Esetleg nincs szükséged egy olcsó új bankszámlára a mostani helyett? Akkor éri meg akár Gránit, akár CIB, stb... ahol van ilyen akció és amúgy megfelel a díjcsomag.
Én így csináltam amikor bankot váltottam. Én is felmarkoltam a jutalmat, de amúgy is megfelelt a bank és a díjcsomag. Azóta is ezt a számlát használom.
6, a sztár számlacsomag , meg a digitális számlacsomag is teljesen díjmentes.
Most megemelték a jóváírást is, 30.000ft a számlanyitásért, 8000 Ft az ajánlókódért, és ha rá utalsz a számládra 200.000ft-ot pluszt 20 ezret is jóváírnak, tehát 58.000 Ft -ot lehet keresni ezen.
Nekem már az összes hazai banknál van számlám ,figyelni kell az ajánlatokat, alaposan átolvasni a feltételeket, és egész szépen lehet keresni az ilyen számlanyitásokkal. Csak figyelni kell hogy időben megszüntesd.
Ha kell ajánlókód írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!