Támogatnátok a készpénz megszűnését, hogy a jövőben csak digitális fizetés legyen?
persze.
De biztos nem leszek ezzel nèpszerű a kpfetishes összeesküvès hívők között, akik azt sem fogjàk fel hogy a valuta is egy tollvonàssal èrtèktelennè tehetők.
Teljesen jó nekem a mostani állapot, 95%-ban kártyával/utalással fizetek, egy kis kp-t hordok magamnál. Így is eléggé vissza van szorulva már.
Nekem már nem javítana lényegesen a helyzetemen, ha még jobban visszaszorulna.
Nem szeretem túlzottan a készpénzt, de ettől még nem fogok a teljes betiltása mellett kardoskodni. Mottóm élni és élni hagyni.
Teljesen jó így is, meg úgy is. A lényegen nem változtat(na).
Két dolog miatt nem kell aggódnod, az egyik, amin tudsz változtatni, a másik pedig, amin nem...
Nem támogatnám.
Nincs bankszámlája a családtagjaim kb. a felének. Amint nyugdíjas leszek, én is megszüntetem. Jelenleg nekem felesleges kiadás (banki költség), csak kényszerűségből van.
Ettől függetlenül látom az előnyét és hátrányát is.
Hátrányra egy példa: Gyerekem táborban volt, neki nincs bankszámlája. A többi osztálytársnál csak bankkártya volt. A terminál nem működött, így a gyerekem fizette az osztálytársak ebédjét a strandon, amit persze utána bevasalt rajtuk. Ha ő nem lett volna ott, az osztálytársak még aznap "éhenhalnak". :)
Az én mottóm is az: Élni és élni hagyni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!