Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babaváró hitel hogy változik...

Zoltán9 kérdése:

Babaváró hitel hogy változik ha két gyerek után válunk?

Figyelt kérdés
Van valaki ilyen helyzetben?Ugye elvileg marcsak 7 milliót kell visszafizetni,de mindenképpen válnèk.Bankban sem tudták megmondani hogy mennyi lenne a törlesztő utánna,illetve akkor mennyit kellene pontosan visszafizetni.Lehet hogy buntetesbol több mint 7 milliót kellene visszafizetni,mondjuk 8at? Olyat videót láttam neten ami azt mutatta hogy dupla annyi lenne elvileg a törlesztő havi 100-125 közt

2023. okt. 27. 06:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mivel megszületett legalább egy gyerek, teljesítettétek a feltételeket, vagyis a kamattámogatás jár, nem kell visszafizetni az eddigieket.

A válással a kamattámogatás megszűnik és attól a naptól piacivá válik a hitel. El kell olvasni a szerződést, hogy ez a ti esetetekben mit jelent. Vagyis igen, teljesen biztos, hogy a futamidő végére sokkal de sokkal többet fogsz kifizetni, mint 7 millió forint.

Szabad felhasználású hitelt totál felesleges kiváltásra felvenni, mert valószínű az is hasonlóan sz*r kamatozású, ha nem rosszabb, így nem vagytok előrébb.

A legtisztább az, illetve a legjobban azzal jártok, ha válás előtt visszafizetitek azt a 7 milliót, ha tudjátok.

2023. okt. 28. 08:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen az lenne a legegyszerűbb,hogy visszafizetni,és utánna valni csak hat nem olyan könnyű 7 milliót eloszedni a mellenyzsebbol
2023. nov. 1. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg sose voltam jó matekos ilyen hozam olyan kamat,azt ki sem tudom számolni:)"

A lakosság túlnyomó részét reprezentálod. Kölcsönfelvétel előtt meg kell tanulni mindenképpen! Különben ráfaragás a vége.

Sok szerencsét!

2023. nov. 2. 10:31
 14/17 anonim válasza:
Én átfutottam a szerződést, ha nem születik egy gyerek sem vagy váltok, akkor valami brutál pénzt kell visszafizetni, volt egy 15 milliós tétel, meg egy 25 milliós is (most nincs előttem a szerződést). Ha tehetitek, ne váljatok el, vagy ha igen, előtte fizessétek vissza, ha tudjátok, két gyereknél akkor 7 milliót kell, nem a teljes piacit.
2023. nov. 22. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:

14

Ugye mekkora genyóság az egész annak tudatában, hogy milyen nagy a válások aránya? Gonoszság ilyen hitelterméket bevezetni a piacra.

2023. nov. 22. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:
#14 Attól függ melyik hónapban vették fel. Az aktuális diszkont kincstárjegy szinthez állítják be ha jól emlékszem. Ha valaki akkor vette fel, mint mi, akkor 7% a max kamat.
2023. nov. 22. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:

120-150 kozott lesz a havi torlesztoje.

Menjetek be a bankba, mondjatok, hogy vegtorleszteni szeretnetek. Kutya kotelesseguk utananezni, mennyi az annyi. Azt a penzt szedjetek ossze, fizessetek vissza, aztan valjatok. Igy megszabadultok a hiteltol. Aztan ha ugy alakul, ujra felvehetitek ha ujrahazasodtok.

2023. nov. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!