Érdemes a Gránit bank-ban pénzt tartani , nem lesz gond hogy ennyire kormány közeli?
Figyelt kérdés
2 millió forintom van náluk lekötve, meg a platinum kártyájukat is nagyon szeretem, csak aggódom hogy ennyire kormány közeli a bank.2023. okt. 19. 21:53
1/6 anonim válasza:
Egyik bankban sem érdemes pénzt tartani. Azt nem tudom milyen gondra gondolsz és az összefüggést sem értem.
2/6 anonim válasza:
Hogy függ össze szerinted?
A kérdés amúgy a politika kategóriába tartozna, nem a bankiba, hiába szerepel a kérdésben bank.
Apró kis bank volt eddig is, most is az. Emiatt lehettek volna aggályaid korábban is, mielőtt "kormány közeli lett".
Ha akkor nem zavart, most miért?
3/6 anonim válasza:
Nyet, Granyit Bank nyet kormány közeli, valódi tulajdonos naaagy Szovjet Unio.
4/6 anonim válasza:
Lekötheted az én OTP-s számlámon inkább, ha aggódsz. 😂
5/6 anonim válasza:
Csak ha bukik a kormány, egyébként nem. Ha bukik, akkor szépen lassan csődbemegy és a végén nem fogják tudni kifizetni a pénzt, amit ott tartanak az emberek.
Ekkor valószínűleg valami csövesre ráiratják a bankot és lelépnek a maradék pénzzel. A kamupártokkal is ez megy minden választásnál.
6/6 anonim válasza:
Tartsad otthon egy széfben, még úgy is jobban jársz. Egyik bankba se érdemes pénzt rakni!!
Vegyél belőle, egy kisebb ingatlant, pl.. telket,..,. vagy aranyat. Vagy amiben látsz lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!