Önköltséges képzésre a diákhitel szerződésszámát mikor kapom meg?
Köszönöm a kedves privát üzenetedet Szandika! Látom unatkozol csajszi, nem nagyon repdesnek válaszolni a kérdésedre, úgyhogy jobban meg kene becsülnöd nem gondolod?
Látom nem egészen értetted a válaszom, de semmi baj, most van egy kis idom szőke, értetlen fejedre, úgyhogy ugorjunk neki :
Engem azzal idegesít ettél fel hogy megkérdezted hogy mikor kapod meg a hitelt! A szerződés amit aláírtál abba benne kell hogy legyen hiába kérdezed mi nem tudjuk mi nem láttuk azt a papírt fogtad Szandika?!
És még van pofád engem privátban “mocsoknsk” nevezni meg h miattam tart itt ez az ország. Hat inkább miattad szandikám, egy szerződést sem tudsz értelmezni! Az élet komoly gondjait hogy oldód meg?
Mint latod senki nem volt meg ebben a cipőben.
Gondolom nincs pasid, kevesen tudnak elviselni teged Szandikam. Egyetem után vár a McDonad’s úgyhogy azért annyira nem kell belehuzni. De hitelt felvenni akkor sem kellett volna szerintem!
Uhh, most olvasom Szandikám. Te nem a hitelt város hanem a szerződés számot. Hat. Bocsánat, azt hittem a hitelt sürgeted, őszintén nagyobb sajnalom, telefonáljanak be valahova hátha ott tudjak.
Kárpótlásnak megihatnánk valamit Szandikám.
Mensizel v mi van? Okt 16-i kérdés. 😂
Csak én válaszoltam a többiek nem.
Ezért már hianyoztam és gondoltad rám írsz? 😂🥰
Jofej csajszi vagy te Szandikám;) :P
Vagy ennyire fontos volt a válasz, hogy 4 napig meg sem nézted? :D
Talán mert privátba megkaptam a választ rá… van aki segítőkészebb mint te
De neked is rohadt sok időd lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!