Ha nem számlára érkezik a pénz tudok felvenni hitelt?
Dolgozok egy cégnél,kézbe kapom minden héten a fizetésem ,be vagyok jelentve már nagyon rég több mint egy . Hitelt szeretnék felvenni(személyih., szabadfelhasználású)
Tudnék így felvenni pénzt hogy nem kézbe kapom ? Egyébként kezessel akarom felvenni a pénzt aki a mostoha apám és több mint 350000ft a havi keresete és számlára érkezik a jövedelme.Lehetseges így ?
Az ERSTE személyi kölcsönnél alapfeltétel, hogy legalább 3 hónapja folyószámlára érkezzen a jövedelem:
Én 22 éves vagyok ,170.000 Ft-al vagyok bejelentve ezt hetekre elosztva kapom kézbe.
Szerintetek próbálkozhatok akkor az Erste Banknál,egyébként van 1 számlam az OTP-nèl.
Önmagában az a tény nem kizáró ok, hogy kp-ban kapod a fizetésed. Azt bank egyébként sem tudja ellenőrízni, milyen jogcímen kerül pénz a számládra valójában. Ha te befizetnél akár hetente , akár havonta a saját számládra a kp-ban kapott fizetésedet, a bank azt látná, hogy van rendszeres jóváírás a számládon, ami a havi számított jövőbeni törlesztőrészletekhez képest úgy aránylik, hogy ..... Ez a fontos. Ez kiegészül még a munkáltató igazolással, ami megerősíti a bank számára, hogy van tartósan munka(v)iszonyod.
Azt azért józan ítélőképességű banki ellenőrök sok minusszal értékelik, hogy a mókáltatód "valami rejtélyes oknál fogva" nem vállalja be azt, hogy rendszeresen egy bankszámlára utalja a netto béreket. A munkahely tartóssága szempontjából ezt nem kedvezően ítélik meg, és ez alapos ok lehet a a hitelkérelem élból , további vizsgálat nélküli elutasítására.
8-as, kissé el vagy vrázsolva, de abban sem vagyok biztos, hogy Te láttál már olyan bankszámlakivonatot, ahová munkabér érkezik. Naná, hogy látszik a jogcím, tehát rajta van a megjegyzés részben, hogy "munkabér" és látszik a munkáltató neve is. Hitelbírálat során semelyik bankot nem érdekli, milyen egyéb jóváírások érkeznek a számlára, kizárólag csak a bank által elfogadott jövedelmeket vizsgálják.
A kérdezőnek minimális esélye van személyi kölcsönre több okból is. Túl fiatal, KP-ban kapja a bérét, ráadásul heti kifizetéssel, amiből az feltételezhető, hogy nem egy komoly cégről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!