A magánnyugdíj pénztárak államosításával elvész e a már eddig befizetett összeg?
Figyelt kérdés
Olvastam én ezzel kapcsolatba oldalakat, de józan paraszti nyelven írjatok már valamit ezzel kapcsolatban.2010. okt. 18. 17:36
1/3 anonim válasza:
Az eddig /október/ befizetett pénzek nem vesznek el, de 2011 december 31-ig nem nőnek, mivel addig nem lesz befizetés. A baj ott van, hogy az eddig befizetett összeg valószínű, hogy csökkenni fog, mert a pénztárnak a működési költségeit fedezni kell valamiből.
2/3 anonim válasza:
Az első vagyok. Ez nem "államosítás" -egyelőre-, csak "kölcsönveszik" az utánad befizetendő nyugdíjjárulékot.
3/3 anonim válasza:
ja, lenyúlják a pénzünk és sose kapjuk vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!