Netbankot mentem nyitni kaptam is ket lapot, de a netbank ker egy azonositot meg egy jelszavat…a jelszavat honnan szuljem elo???amikor soha nem volt es most se kaptam jelszavat se emailbe se sms be se a lapon nincs, a lapon egy ugyfelazonosito van
Figyelt kérdés
Es mas nincs semmi a lapon… hovy jelwntkezzek be igy?2023. okt. 10. 20:46
2/6 anonim válasza:
Pedig ott kell lenni az azonosítónak.Meg kell a jelszó+ az sms ben kspott egyszeri kód.
3/6 krwkco válasza:
"hogy jelentkezzek be igy?"
Az "Elfelejtett jelszó"-t próbáltad már?
4/6 anonim válasza:
Ennyiből tényleg maximum akkor tud valaki segíteni ha megmondod, hogy melyik bank.
5/6 anonim válasza:
#3 okostojás.Az azonosítót nem tudja,nem a jelszót.🤦Amugy hívd fel a bankot.
6/6 krwkco válasza:
"okostojás. Az azonosítót nem tudja,nem a jelszót."
Azért nálad okosabb vagyok... Ismerem a nyomtatott betűket és tudok olvasni:
"a netbank ker egy azonositot meg egy jelszavat…a jelszavat honnan szuljem elo???amikor soha nem volt es most se kaptam jelszavat se emailbe se sms be se a lapon nincs, a lapon egy ugyfelazonosito van"
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!