Huszonéves fiatalnak milyen megtakarítási formát célszerű választani vagy mibe érdemes pénzt fektetni későbbre? Biztosítás? állampapír? arany? deviza? bankbetét?
Ez már máshol is volt itt kérdés, hogy átlagember, aki "kétkezi" munkával megkeresett pénzét szeretné befektetni, de nem is szeretné nagyon elveszteni őrült spkekulációval hogyan tegye. És szeretne is mondjuk a nagyon konzervatív befektetéseknél is magasabb hozamot elérni.
Én akkor a válaszomhoz diverzifikációt javasoltam, és hogy hogyan érdemes a portfóliót a kockázatvállalási kedv és befektetni való összeg, futamidő szempontjából kiválasztani, mekkora rész mibe menjen.
Jól le is pontozták (valami 15% alá ment). Pedig a válaszba beleöltem minden jóindulatom, tapasztalatom és vagy 1 órát fogalmaztam, hogy érthető és hasznos legyen. Jó hosszú is lett....
Amíg a más által adott, "tegyél mindent cryptoba és meggazdagszol" is pozitívabbra értékelték (80%+).
Aztán akkor ment el a kedvem, hogy GYK-n nagyon segítgessek. Főleg pénzügyi témában.
Úgyhogy hallgatni kell a FOREX-es, kriptós javaslatokra. Ezeket is csakis hitelből finanszírozott (lakás legyen a zálog), és 500x-os tőke átétellel, és ha szerencséd van, másnapra milliárdos leszel. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!