Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Huszonéves fiatalnak milyen...

Huszonéves fiatalnak milyen megtakarítási formát célszerű választani vagy mibe érdemes pénzt fektetni későbbre? Biztosítás? állampapír? arany? deviza? bankbetét?

Figyelt kérdés
Szeretném ha a fiam tudna félretenni hogy családalapításra legyen valamennyi tőkéje az elinduláshoz.

#befektetési arany #megtakarítási forma
2023. okt. 6. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez már máshol is volt itt kérdés, hogy átlagember, aki "kétkezi" munkával megkeresett pénzét szeretné befektetni, de nem is szeretné nagyon elveszteni őrült spkekulációval hogyan tegye. És szeretne is mondjuk a nagyon konzervatív befektetéseknél is magasabb hozamot elérni.

Én akkor a válaszomhoz diverzifikációt javasoltam, és hogy hogyan érdemes a portfóliót a kockázatvállalási kedv és befektetni való összeg, futamidő szempontjából kiválasztani, mekkora rész mibe menjen.

Jól le is pontozták (valami 15% alá ment). Pedig a válaszba beleöltem minden jóindulatom, tapasztalatom és vagy 1 órát fogalmaztam, hogy érthető és hasznos legyen. Jó hosszú is lett....

Amíg a más által adott, "tegyél mindent cryptoba és meggazdagszol" is pozitívabbra értékelték (80%+).

Aztán akkor ment el a kedvem, hogy GYK-n nagyon segítgessek. Főleg pénzügyi témában.

Úgyhogy hallgatni kell a FOREX-es, kriptós javaslatokra. Ezeket is csakis hitelből finanszírozott (lakás legyen a zálog), és 500x-os tőke átétellel, és ha szerencséd van, másnapra milliárdos leszel. :D :D

febr. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!