Tippmixpro regisztráció és használat teljesen ingyenes?
Szia! Játékoskártyával is tudok regisztrálni?
--Nincs játékoskártyám
Pontosan hogy működik?
--Mi? A regisztráció? Megadod a szükséges adatokat és kész.
Mindegy mennyi pénz van a kártyámon?
Milyen kártyán?
Minden teljesen ingyenes?
--A regisztráció igen
Volt aki az adózásról beszélt munkatársam, az igaz hogy adózni is kell Soha nem tettem még interneten tippmixet, postán pedig 2 éve utoljára kb.
--Nem, ez után nem kell. Ha valami külföldi fogadóoldalon játszanál akkor az onnan származó nyeremény után kell adót fizetni. De a Szerencsejáték zrt-s dolog már adózott nyeremények. Neked már nem kell az után semmit fizetni.
Az szerintetek járható út, hogy ha én nem szeretném, hogy a pénzmozgás nem azon a számlámon történjen, amire kapom a fizetésemet is és nyitok más banknál egy új számlát, szintén a nevemre, akkor ott történik a be- és kifizetés?
Csak amiatt hogy ne lássa a saját bankom vagy más bank, hogy szrt részére megy pénz onnan, ahova a fizetésem is érkezik...(ha esetleg lakáshitelt intéznék vagy bármi)
és nyitok más banknál egy új számlát, szintén a nevemre, akkor ott történik a be- és kifizetés?
Szerinted mégis hogyan kerül pénz a számládra ha nem úgy, hogy befizetsz?
Csak amiatt hogy ne lássa a saját bankom vagy más bank, hogy szrt részére megy pénz onnan, ahova a fizetésem is érkezik...(ha esetleg lakáshitelt intéznék vagy bármi)
Pedig az a bank látni fogja ahol nyitod erre vonatkozóan a számlát. Meg amúgy is a saját bankod is le tudja ezeket ellenőrizni. Ha ennyire paranoiás vagy akkor inkább a hagyományos tippmixet használd.
Nem vagyok paranoiás de a bankok elutasítják a hitelkérelmeket ha látják a számlán a nagyobb pénzmozgásokat amiket szerencsejátékra fordítanak..
Tudtommal azzal a számlával foglalkozik egy eltérő bank ahova a jövedelem érkezik. Pl. mondjuk én unicredites vagyok, ide érkezik a jövedelmem, de nyitok egy új számlát a cibnél ahova csak befizetek vagy átutalok és ugyanerre a cibes számlára kérem a nyeremény kifizetését is. Ha pedig banki ügyintézést szeretnék egy harmadik eltérő banknál, mint mondjuk egy lakáshitel vagy bármi, akkor nyilván az unicredites számlakivonataim kellenek, mert mindig azt kérik, ahova a jövedelem érkezik.
Nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!