Csóró állami hivatalnokként valóban simán gazdag leszek, ha kriptovalutával kezdek foglalkozni, ennyi lenne csak a gazdagság kulcsa?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 07:05
2/14 anonim válasza:
Ha minden városi legendát elhiszel akkor biztosan gazdag leszel. Persze ha elveszted mindenedet akkor se csodálkozz.
Szerinted miért nem kriptózik mindenki az országban ha annyira könnyen lehet vele pénzt keresni?
3/14 A kérdező kommentje:
Szerinted miért nem kriptózik mindenki az országban ha annyira könnyen lehet vele pénzt keresni?
Mert az emberek többsége fél az újtól...
2023. szept. 14. 07:44
4/14 anonim válasza:
Igen. Nyomjad bele az összes pénzed, annál hamarabb jön az annál nagyobb gazdagság.
5/14 anonim válasza:
Igen. Valoszinuleg ezen az ertelmi szinten TE ko gazdag leszel. Azt se fogod tudni hova tedd majd a penzt
6/14 anonim válasza:
Mindig csak egy kérdést kell feltenni, ha ilyesmi dilemmával küzd valaki: hány olyan emberről tudok, akinek összejött ez a dolog?
7/14 anonim válasza:
Csak nem a munkaugyis ertelmisegihez van szerencsenk?
8/14 anonim válasza:
Kérdező!
Add el a lakásodat, vegyél fel személyi hitelt és kérd el a szüleid pénzét majd fektesd be a kriptovalutába. Egy év múlva jelezz vissza, hogy mi lett veled!
9/14 anonim válasza:
Abból maximum csak az lett gazdag aki már az elején is benne volt. Személyesen soha nem találkoztam még olyannal aki ebből gazdagodott volna meg. Biztos vannak olyan emberek de kevés és gyakorlatilag csak szerencséjük volt. Példa, benne voltam egy kriptovaluta csoportban facen ahol egy csávó jókor vásárolt be BNB smart coinból és lett neki pár száz milliója. Na eleinte azt hittem ez milyen okos, na az igen, csinált ilyen csoportot ott ossza az észt. De sajnos full hülye a csávó már rájöttem ki is léptem a csoportból ő az élő példa hogy mindet a szerencsének köszönhet csak. Mintha lottózott volna.
10/14 anonim válasza:
Egyszer szerencséje volt és azt hiszi magáról okos és szakértő de közbe meg tényleg sík. És ha a youtube on okoskodó kriptovalutásokat megnézed azok is pont olyanok. Nem tudnak azok szart se, egyszerűen jókor nyúltak bele valamibe és ennyi. Az egész a szerencsén múlik. Ráadásul nem csak hülyék ezek sokszor bunkók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!