Ahhoz hogy új bankkártyát kérjek a bankban, elég személyi igazolványom és a lakcímkártyám?
Elhagytam a bánkártyám, de már régóta van számlám a banknál… Mivel nem élt vissza senki a bankkártyával, a telefonos fizetéssel (Apple Play) viszont tudtam használni, nem kértem új kártyát több mint egy hónapig… Viszont most elromlott a telefonom, így már azt sem tudom használni fizetéshez.
Ahhoz, hogy kérjek egy új bankkártyát a meglévő számlámhoz, kell egyéb irat, valamilyen bankos papír vagy elég a személyi és lakcímkártya?
Miért lennék bolond? Látom az applikációban azonnal, ha használják. Egyszerre 15 ezer forintot tudnak csak vele érintéssel kifizetni, afelett kell a kód… Ha ez megtörténik, azt is meg tudom hogy ki lopta el. (Hiszen a boltban van biztonsági kamera)
15k meg lóf@sz összeg.
Viszont mivel eltűnt, nem biztos hogy ellopták, sőt valószínűbb hogy elhagytam, akár elő is kerülhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!