Igaz hogy a Wise tilt ha Binance kártyával töltök rá pénzt?
Engem ma tiltott és jeleztem a wise supportnak.
Majd ide írom hogy mit válaszoltak.
Igen. És ma meg is kaptam a választ és nem lehetetlen.
"De ha továbbra is folytatni szeretnéd ezt a tranzakciót, kérünk, ne feledd, hogy miután a pénz elhagyja a számládat, nem tudjuk visszaszerezni.
Kérjük, tekintsd át a „Ha az ajánlat túl jó” cikket.
Kérünk, tájékoztass a következő jelekről, amelyek potenciális átverésre utalhatnak
Befektetési lehetőségeket kínáló hideghívás fogadása
A hívó arra kényszerít, hogy azonnali befektetési döntést hozz.
Hívó, aki arra kér, hogy távolról férj hozzá az eszközödhöz (telefon/számítógép)
A hívó fél befizetést kér a letét felszabadításához
Befektetési tanácsokat találni az azonnali nyereséget ígérő online hirdetéseken keresztül
Menj a Wise alkalmazásba, és kattints a folytatni kívánt tranzakcióra, ha ezt megtetted, akkor a tranzakció oldalán megjelenik a "Részletek felülvizsgálata", kattints rá.
Ha átnézted az összes csalásra vonatkozó figyelmeztetést, és még mindig folytatni szeretnéd, kérjük, kattints a tranzakció részleteinél a figyelmeztetés részleteinek felülvizsgálatára, és kattints a Még mindig folytatni szeretném gombra. Ezt követően újra megpróbálhatod."
Azóta már a sima bankkártyámról befektettem de majd újra megpróbálom a wise-al következő hónapban hisz sokkal jobb áron vált át forintról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!