Abból, hogy el fogom mulasztani az OTP kötelező ügyfél-átvilágítását lehet bajom?
Nem vagyok az országban és jövő hétig le kéne adjak személyesen egy papírt arról, hogy mire használom a számlám. Vagy 10 kérdés van benne, hogy mekkora összegeket utalok, meg milyen országokba. Valami 2017-es pénzmosás és terrorizmus finnanszírozása és megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény alapján. Azt írják, hogy korlátozni fogják a megbízásaimat és a fizetési számlámhoz tartozó betéti kártyámat felfüggesztik.
Ez annyira nem fektet meg, mert talán 3-4 éve amikor még Magyarországon dolgoztam raktam arra a számlára pénzt, azóta max néha veszek le belőle de eleve nincs sok pénz rajta. (pár százezer és azt is át tudom rakni másik bankhoz/kártyára a letiltás előtt)
Lesz ebből bajom ha pár tízezret hagyok a számlán és letiltják? Az ilyen havi költségeit a bank abból le tudja venni? Később mennyire lesz nehéz megszüntetni a számlát? Mert eleve nem használom és ez volt amúgy is vele a tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!