Ha elértem a maximumot a diszkon kincstárjegyben (100M) akkor bankomon keresztül tudok még venni?
Megnéztem egy DKJ tájékoztatót abban nincs benne a 100 milliós limit. Ez a limit a MÁK belső limitje lehet, azt sem tartom kitártnak, hogy ez csak tranzakciónkénti limit. Első körben én ezt próbálnám ki, hogy a 100 milliós vásárlás után enged e újra venni.
A PMÁP tájékoztatóban viszont szerepel a 25 milliós limit és ott egyértelműen adott forgalmazóról beszél, szóval több forgalmazón keresztül lehet venni többet. A DKJ esetben is ugyanez lehet a logika ha a MÁK-nál nem tudsz venni többet több körben.
Abban is szinte biztos vagyok, hogy a forgalmazó nincsen összekapcsolva ilyen szempontból, ez ugyanis banktitok.
Már a feltételezés is vicces, hogy ekkora tőkét dkj-be tenni. :D :D :D
Nem vagyok én a pénzem ellensége...
5-ös: miért, mibe kell tenni?
Bocsánat, félreértettem, lehet 100M felett vásárolni, csak nem ugyanabból a sorszámúból. Webes felületen már látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!